Разлика между версии на „Начална страница“

от Тефтера
Направо към: навигация, търсене

(Through friends <a href=" http://technorati.com/people/oobehusu ">videos non nude teens in panties free thumbnails thumbs free babes</a> 8]] <a href=" http://users5.nofeehost.com/aloueseco/14yo-nymph)
м (Защити „Начална страница“ ([edit=sysop] (безсрочно) [move=sysop] (безсрочно)))
 
(Не са показани 37 междинни версии от 26 потребители)
Ред 1: Ред 1:
Through friends <a href=" http://technorati.com/people/oobehusu ">videos non nude teens in panties free thumbnails thumbs free babes</a> 8]] <a href=" http://users5.nofeehost.com/aloueseco/14yo-nymphet.html ">porn lol nymphet</a>  907359 <a href=" http://www.asianave.com/fofiyyq795 ">cp rape hardcore cumshots lolita</a>  aylgf <a href=" http://users5.nofeehost.com/nalyrufiif/Range-model-220.html ">russian pedo model</a>  42485 <a href=" http://nonviolencenetwork.com/node/189311 ">virgin festival 2007 line up</a>  20600 <a href=" http://iyc.in/sns/pg/profile/utykyuq ">animal tf movies</a>  >:-P <a href=" http://www.victorme.com/user/308004/blog_post/4681 ">nymphet preteen vids</a>  644 <a href=" http://www.humblevoice.com/fueahu ">model websites north carolina teen nn</a> wdf <a href=" http://nonviolencenetwork.com/node/202349 ">audrey bitoni justice</a>  608 <a href=" http://blog.bitcomet.com/post/568603 ">bikini model photographs</a>  %-(
+
<big>'''Добре Дошли в TEFTERA.COM!'''</big>
 +
 
 +
Това е свободния портал за бизнеса в България. Всеки може да ползва свободно информацията тук, както и да си направи свой личен профил и да стане част от Интернет обществото. Можете да се рекламирате; да дадете информация за своята дейност, продукти, услуги; да направите връзки към своите лични страници и да публикувате свободно. Повече информация за условията за безплатна и платена реклама можете да откриете на [[Реклама|тази страница]].
 +
 
 +
Как се ползва системата и какви улеснения можете да ползвате са описани [[Учебник|тук в учебника]].
 +
 
 +
Ако желаете можете да се регистрирате от [[Специални:Регистриране_или_влизане|тук]]. Регистрацията не е задължителна, но когато редактирте страници е желателно да го направите. Регистрацията Ви дава допълнителни възможности като да следите промените по страници и др. за повече информация вижте [[Учебник|учебника]].
 +
 
 +
Желаем Ви приятна работа със системата!
 +
 
 +
НОВО: Копие на Уикипедия на български език можете да откриете на следния адрес: [http://bgwiki.teftera.com http://bgwiki.teftera.com]
 +
 
 +
 
 +
 
 +
Остаряло съдържание:
 +
  [[Закони]] | [[Правилници]] | [[Държавен вестник]] | [[Кодекси]]
 +
 
 +
Моля имайте предвид, че тези актове не са поддържани от много време и се нуждаят от намеса на общността, за да бъдат актуални!!!!!!!!!
 +
 
 +
 
 +
 
 +
Ако търсите [http://www.cointech.net/services.htm поддръжка] свържете се с [[COINTECH|Конфиденциални Информационни Технологии]] от [http://www.cointech.net тук]

Текуща версия към 06:01, 2 март 2012

Добре Дошли в TEFTERA.COM!

Това е свободния портал за бизнеса в България. Всеки може да ползва свободно информацията тук, както и да си направи свой личен профил и да стане част от Интернет обществото. Можете да се рекламирате; да дадете информация за своята дейност, продукти, услуги; да направите връзки към своите лични страници и да публикувате свободно. Повече информация за условията за безплатна и платена реклама можете да откриете на тази страница.

Как се ползва системата и какви улеснения можете да ползвате са описани тук в учебника.

Ако желаете можете да се регистрирате от тук. Регистрацията не е задължителна, но когато редактирте страници е желателно да го направите. Регистрацията Ви дава допълнителни възможности като да следите промените по страници и др. за повече информация вижте учебника.

Желаем Ви приятна работа със системата!

НОВО: Копие на Уикипедия на български език можете да откриете на следния адрес: http://bgwiki.teftera.com


Остаряло съдържание:
Закони | Правилници | Държавен вестник | Кодекси

Моля имайте предвид, че тези актове не са поддържани от много време и се нуждаят от намеса на общността, за да бъдат актуални!!!!!!!!!


Ако търсите поддръжка свържете се с Конфиденциални Информационни Технологии от тук