Разлика между версии на „Начална страница“

от Тефтера
Направо към: навигация, търсене

(How many would you like? <a href=" http://iyc.in/sns/pg/profile/oagykofot ">gianna michaels and jenna haze</a> uaoqi <a href=" http://www.jamespot.com/u/ameujoqyde208 ">old school teen porn</a> 2499)
м (Защити „Начална страница“ ([edit=sysop] (безсрочно) [move=sysop] (безсрочно)))
 
(Не са показани 31 междинни версии от 21 потребители)
Ред 1: Ред 1:
How many would you like? <a href=" http://iyc.in/sns/pg/profile/oagykofot ">gianna michaels and jenna haze</a> uaoqi <a href=" http://www.jamespot.com/u/ameujoqyde208 ">old school teen porn</a>  249923 <a href=" http://relaxation.informe.com/forum/poll-f6/nn-model-toplist-t4448.html ">Nn Model Toplist</a>  nkqx <a href=" http://diabetescommunity.dlife.com/qopikifesu ">Preteen Gallery Board</a>  40180 <a href=" http://www.asianave.com/ogimijah752 ">amateur black girls nude</a>  25738 <a href=" http://www.playlist.com/blog/entry/12465514755 ">nude girl tube</a> iwuobs <a href=" http://nonviolencenetwork.com/node/202282 ">magdalene and deauxma</a> 71615 <a href=" http://www.asianave.com/turifugin695 ">jenny pintro freeones</a>  gtpgor <a href=" http://users5.nofeehost.com/coeybufe/Preteen-porn-online.html ">free tour preteen</a>  858277 <a href=" http://www.asianave.com/yohohebo802 ">Silverdaddies</a>  848809
+
<big>'''Добре Дошли в TEFTERA.COM!'''</big>
 +
 
 +
Това е свободния портал за бизнеса в България. Всеки може да ползва свободно информацията тук, както и да си направи свой личен профил и да стане част от Интернет обществото. Можете да се рекламирате; да дадете информация за своята дейност, продукти, услуги; да направите връзки към своите лични страници и да публикувате свободно. Повече информация за условията за безплатна и платена реклама можете да откриете на [[Реклама|тази страница]].
 +
 
 +
Как се ползва системата и какви улеснения можете да ползвате са описани [[Учебник|тук в учебника]].
 +
 
 +
Ако желаете можете да се регистрирате от [[Специални:Регистриране_или_влизане|тук]]. Регистрацията не е задължителна, но когато редактирте страници е желателно да го направите. Регистрацията Ви дава допълнителни възможности като да следите промените по страници и др. за повече информация вижте [[Учебник|учебника]].
 +
 
 +
Желаем Ви приятна работа със системата!
 +
 
 +
НОВО: Копие на Уикипедия на български език можете да откриете на следния адрес: [http://bgwiki.teftera.com http://bgwiki.teftera.com]
 +
 
 +
 
 +
 
 +
  Остаряло съдържание:
 +
  [[Закони]] | [[Правилници]] | [[Държавен вестник]] | [[Кодекси]]
 +
 
 +
Моля имайте предвид, че тези актове не са поддържани от много време и се нуждаят от намеса на общността, за да бъдат актуални!!!!!!!!!
 +
 
 +
 
 +
 
 +
Ако търсите [http://www.cointech.net/services.htm поддръжка] свържете се с [[COINTECH|Конфиденциални Информационни Технологии]] от [http://www.cointech.net тук]

Текуща версия към 06:01, 2 март 2012

Добре Дошли в TEFTERA.COM!

Това е свободния портал за бизнеса в България. Всеки може да ползва свободно информацията тук, както и да си направи свой личен профил и да стане част от Интернет обществото. Можете да се рекламирате; да дадете информация за своята дейност, продукти, услуги; да направите връзки към своите лични страници и да публикувате свободно. Повече информация за условията за безплатна и платена реклама можете да откриете на тази страница.

Как се ползва системата и какви улеснения можете да ползвате са описани тук в учебника.

Ако желаете можете да се регистрирате от тук. Регистрацията не е задължителна, но когато редактирте страници е желателно да го направите. Регистрацията Ви дава допълнителни възможности като да следите промените по страници и др. за повече информация вижте учебника.

Желаем Ви приятна работа със системата!

НОВО: Копие на Уикипедия на български език можете да откриете на следния адрес: http://bgwiki.teftera.com


Остаряло съдържание:
Закони | Правилници | Държавен вестник | Кодекси

Моля имайте предвид, че тези актове не са поддържани от много време и се нуждаят от намеса на общността, за да бъдат актуални!!!!!!!!!


Ако търсите поддръжка свържете се с Конфиденциални Информационни Технологии от тук