Тефтера:Условия за ползване

от Тефтера
Версия от 10:37, 3 юни 2009 на Rossen (Беседа | приноси) (Начало на общите условия за ползване)
Направо към: навигация, търсене

Системата е свободна за всички, които искат да покажат своята дейсност, като за целта се налагат известни ограничения!

Пояснения

Когато тук говорим за фирма, фирма е всяка единица-организация пожелала да се изяви на страницата. Може да е търговско дружество като ЕТ, ЕООД, АД, ООД и т..н както и неправителствени организации, частни лица заети с дейности по обслужване на клиенти и подобни.

Ползвайте личните си страници за личните предствяния с цел по-добра оптимизация.

Поставяйте категории на страниците си. това позволява по-лесно групиране на информацията например: [[Категория:услуги]] [[Категория:компютри]] [[Категория:парфюми]] в края на Вашите страници. Списък с категориите можете да видите от Специални:Категории. Ако Вашата категория липсва, тогава системата автоматично ще я създаде.

Ако решите да направите каталог използвайте по-компактна информация, като групите на сходните продукти да са в една страница с различни заглавия вместо на отделни страници. Разхвърлянето на информацията в отделни страници работи против Вас, когато потенциален клиент търси информацията.

Не поставяйте информация, ако не сте съгласни с GNU Free Documentation License или въпросната информация е в разрез с лиценза!

Ако представяте продукт, който е популярен, моля проверете дали друг не е създал информация за него в отделна тема. Ако съществува информация за продукта се възползвайте от нея. Ако продукта се описва за първи път, но е възможно и друг да представи този продукт, то тогава създайте нова страница за него.


Всяка фирма сама поставя информацията за себе си. Ако някой друг се представи за посредник при въвеждането е измама.

Възможно е трети лица да поискат пари, за да извършат услуга по вписване на Ваша фирма. Бъдете внимателни с такива услуги, за да не бъдете после обект на манипулации и злепоставяне.

Системата позволява анонимни вписвания, но не ги препоръчваме! Регистрирайте се сами и тогава създайте необходимите Ви страници!

Когато сте готови с информацията, можете да ни изпратите електронна поща (от тази, която е обявена за Ваша фирмена/собствена в Интернет) с молба за защита, която ще предпази страницата от промяна (дори и от Вас). Свалянето на защитата е по сходен начин.

Ако не сте запознати с Уикипедия и/или сходни методи за енциклопедична работа, моля използвайте пясъчника!

Не променяйте съдържанието на чужди страници, освен в случаите на добронамерени поправки!

Използвайте опцията за проследяване (наблюдение) на Вашите статии, когато ги създавате! това ще Ви помогне да следите кой и кога е променил нещо в съдържанието им.

Дръжте приличен етикет! Имайте предвид, че системата е отворена за всички, включително и подрастващи! Ето защо си запазваме правото да изтриваме съдържание, ако то съдържа нецензурни думи, подканва към насилие, заплашва, подканва към присъединяване към общности и религии и/или подканват към закупуването на стоки преследвани от закона.

Имате право да правите свои страници ако:

  • Дейността не се преследва от законов акт.
  • Съдържанието на страниците, както и картинките, които поставяте са подходящи за чете и преглед от лица под 16 год. вързаст.
  • Ако не нарушавате законите свързани с авторско право.
  • Ако не обиждате със своята дейност конкурентни фирми и услуги.

Защита на конкуренцията:

  • Нямате право да изисквате от нас недопускане на Ваши конкуренти в системата!
  • Нямате право да обиждате конкурентите си.
  • Имате право на сравнения на качества и цени на стоки и услуги, само ако не накърнявате достойнстово на конкурентите си!