Помощ:Регистрация

от Тефтера
Направо към: навигация, търсене

Регистрация на нова сметка

Последвайте тази връзка или от заглавната страница изберете "Регистрирайте се".
Movim teftera login page.jpg

Попълнете необходимите полета, както е показано на изображението по-долу. Всички полета от формата са задължителни:

1-во е Вашето потребителско име. То трябва да е уникално, затова е възможно да ви изведе грешка при регистрацията. Позволени символи са буквите от латинската азбука, арабски цифри, точка, тире и подчертаваща линия. Приложен е списък с недопустините символи.

2-ро се попълва името на сървъра - винаги това е teftera.com

3 и 4 са полетата за парола. Паролата трябва да е еднаква в двете полета. Важно е, за да не допуснете грешка в паролата, т.к. няма начин за възстановяване на грешна или забравена парола.

В 5-то поле препишете цифрите от картинката. Това е изискване от системата срещи автоматизирани злоупотреби

С натискането на Register вие потвърждавате, че сте запознати с условията на услугите в този сайт и завършвате процеса на регистрация.


Example


Грешки при регистрация

There was an error creating the account: The captcha you entered is wrong => Ще видите това съобщение, ако сте въвели неправилно 6 цифрениа код от картинката

There was an error creating the account: The passwords are different => Двете пароли не съвпадат. Допускате грешка при изписването.

502 Bad Gateway => тази грешка в центъра на екрана означава, че е имало някакъв проблем, но това може и да е поради непопълнено поле "Server". срещу това поле трябва да пише teftera.com

There was an error creating the account: The account already exists => потребителското име е вече заето. опитайте с друго име.