Разлика между версии на „COINTECH“

от Тефтера
Направо към: навигация, търсене

м (задаване на външните връзки)
м (добавен линк)
Ред 10: Ред 10:
  
 
'''Пресата за нас''': [http://computerworld.bg/23808 COMPUTERWORLD] статия за "Коледа в офиса".
 
'''Пресата за нас''': [http://computerworld.bg/23808 COMPUTERWORLD] статия за "Коледа в офиса".
 +
 +
Една хубава статия озаглавена [http://homelinux.web44.net/index.php?option=com_content&view=article&id=189:2008-11-06-16-07-52&catid=28:2008-08-28-16-52-49&Itemid=55 "Един малък фестивал под дъжда."], която е за първия фестивал във Видин около темите за отворения код. В статията ни е отделено специално внимание, за което сме благодарни! :)

Версия от 21:19, 10 юни 2009

Конфиденциални Информационни Технологии е създадена през м. Май 2004 г. в София. Основната дейност на фирмата е поддръжка и обслужване на крайни клиенти (компютри, сървъри и компютърни мрежи). Задълбочени са познанията в обслужването на настролни компюютри, VoIP телефонни централи, уеб страници, електронни магазини, миграция на десктоп и сървърни компютри от Линукс към Windows и обратно.

За по-добро обслужване на клиентите си, които са пердпочели да ползват Линукс вместо Windows (tm) фирмата пусна в действие единствения за сега огледален сървър на Мандрива Линукс. По този начин се спестяват много средства по поддръжката на клиентите от колкото с аналогични средства. Повече за Мандрива Линукс можете да откриете в Уикипедия или в официалната страница на Мандрива. Операционната система има голяма поддръжка и от общността си в България.

През 2006 г. фирмата направи кампания озаглавена "Коледа в офиса", която има за цел да запознае граждани и фирми със свободните продукти като ГНУ/Линукс (и дистрибуции като Mandriva, Fedora, Slackware и др.), OpenOffice.org, Firefox, MPlayer др. Както самото име подсказва - кампанията се провежда в края на годината, когато човек може да се отпусне и наслади на леснотата за работа и множеството игри и/или програми, които съпътстват дистрибуциите.

Интернет адрес: www.cointech.net

Основна дейност: системно администриране на персонални компютри и сървъри, поддръжка, изграждане на Интернет страници и е-магазини, консултации и одит.

Пресата за нас: COMPUTERWORLD статия за "Коледа в офиса".

Една хубава статия озаглавена "Един малък фестивал под дъжда.", която е за първия фестивал във Видин около темите за отворения код. В статията ни е отделено специално внимание, за което сме благодарни! :)